![]() |
Sicak Cikolatali Kek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sicak Cikolatali KekCok lezzetli ve cabuk olan bir kek tarifi yazacagIm size cikolatasI delisi olan benim en favori kekimdir ![]() Malzemeler 200 gr margarin 200 gr cikolata( isteyen bitter isteyen sütlü tercih edebilir ya da yarI yarIya kullanabilir ![]() 3 yumurta+ 2 yumurta sarIsI 4 corba ka$IgI un 1,5 su bardagI pudra $ekeri Öncelikle margarini eritip icine cikolatayI kIrIyoruz ve eritiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Un miktarI fazla koymayInIz icinde cikolata oldugu icin koyu bir kIvam oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sicak Cikolatali Kek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sicak Cikolatali Kektsk ler sILa deneyim ben cok severim keki kiz un aldi unumu yoksa lidL unumu :) hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
Sicak Cikolatali Kek |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sicak Cikolatali KekAlıntı: tiara Nickli Üyeden Alıntı tsk ler sILa deneyim ben cok severim keki kiz un aldi unumu yoksa lidL unumu :) hehehe tiara unu plus dan ve ya walmart dan alIrIz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sicak Cikolatali Kek |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sicak Cikolatali KekAlıntı: sILa Nickli Üyeden Alıntı tiara unu plus dan ve ya walmart dan alIrIz ![]() annem aldinden alir oranin unu daha iyi diyor sakiz1 bu ara ben berlinden sila gurbet kardesimkalbim1 |
![]() |
![]() |
![]() |
Sicak Cikolatali Kek |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sicak Cikolatali KekAlıntı: tiara Nickli Üyeden Alıntı annem aldinden alir oranin unu daha iyi diyor sakiz1 bu ara ben berlinden sila gurbet kardesimkalbim1 aaa ciddimisin bende berlin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sicak Cikolatali Kek |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sicak Cikolatali KekAlıntı: tiara Nickli Üyeden Alıntı tsk ler sILa deneyim ben cok severim keki kiz un aldi unumu yoksa lidL unumu :) hehehe lidl unu daha lezzetli tiara haberin olsun gul1 gul1 silacigim tarif icin cok tskler saten cikolatali olan birsey cok lezzetli olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|