Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çikolatali, kek, sicak

Sicak Cikolatali Kek

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sicak Cikolatali Kek

Cok lezzetli ve cabuk olan bir kek tarifi yazacagIm size cikolatasI delisi olan benim en favori kekimdirgul1

Malzemeler

200 gr margarin

200 gr cikolata( isteyen bitter isteyen sütlü tercih edebilir ya da yarI yarIya kullanabilir)

3 yumurta+ 2 yumurta sarIsI

4 corba ka$IgI un

1,5 su bardagI pudra $ekeri

Öncelikle margarini eritip icine cikolatayI kIrIyoruz ve eritiyoruzsogumaya bIrakIlIyor bu arada yumurtalarI ve pudra $ekerini 3-4 dk cIrpIyoruzIlImI$ olan cikolatalI malzemeyi yumurtalI karI$Imla cIrpmaya devam ediyoruz 3 dk kadar30 dk buzdolabInda bekletilir ve 200 dereceye IsItIlmI$ fIrInda 15 dk kadar pi$irinburdaki püf noktasI normal kek gibi ici fazla pi$meyecek cikolata sosu hafif akIcI kIvamda olacak konturol icin 1 tanesini ortadan kesip bakabilirsiniz ama 15 dk yeterli oluyorsufle kaplarInda tek ki$ilik porsiyonlarla ve ya normal kek kalIbIna da dökebilirsiniz malzemeyi

Not: Un miktarI fazla koymayInIz icinde cikolata oldugu icin koyu bir kIvam oluyor+fIrIndan cIkardIktan 5 dk sonra servis yapIn adI üzerinde sIcak kek)

AFiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Sicak Cikolatali Kek

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sicak Cikolatali Kek

tsk ler sILa deneyim ben cok severim keki kiz un aldi unumu yoksa lidL unumu :) hehehe
Alıntı Yaparak Cevapla

Sicak Cikolatali Kek

Eski 10-29-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sicak Cikolatali Kek

Alıntı:

tiara Nickli Üyeden Alıntı

tsk ler sILa deneyim ben cok severim keki kiz un aldi unumu yoksa lidL unumu :) hehehe

tiara unu plus dan ve ya walmart dan alIrIz

Alıntı Yaparak Cevapla

Sicak Cikolatali Kek

Eski 10-29-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sicak Cikolatali Kek

Alıntı:

sILa Nickli Üyeden Alıntı

tiara unu plus dan ve ya walmart dan alIrIz

annem aldinden alir oranin unu daha iyi diyor sakiz1 bu ara ben berlinden sila gurbet kardesimkalbim1

Alıntı Yaparak Cevapla

Sicak Cikolatali Kek

Eski 10-29-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Sicak Cikolatali Kek

Alıntı:

annem aldinden alir oranin unu daha iyi diyor sakiz1 bu ara ben berlinden sila gurbet kardesimkalbim1

aaa ciddimisin bende berlin cok $a$IrdImgul1

Alıntı Yaparak Cevapla

Sicak Cikolatali Kek

Eski 10-29-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Sicak Cikolatali Kek

Alıntı:

lidl unu daha lezzetli tiara haberin olsun gul1 gul1

silacigim tarif icin cok tskler saten cikolatali olan birsey cok lezzetli olur benim icin cikola olsuna ne olursa olsunsirin1

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com