![]() |
Acı Badem Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Tatlısı TarifiAcı Badem Tatlısı Tarifi 1/2 litre (2 su bardağı) süt 200 gram acıbadem bisküvisi 120 gram (1/2 su bardağı) tozşeker 1/2 çubuk vanilya 1/2 limon 3 yumurta 15 gram (1 çorba kaşığı) tereyağı ya da margarin 1 İçine çubuk vanilyayı koyduğunuz sütü ısıtın ![]() ![]() ![]() 2 Mikserde acıbadem bisküvilerini toz haline getirip karışıma ekleyin ![]() ![]() 3 18 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Pudingi soğuttuktan sonra buzdolabına koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|