![]() |
Gajar Halwa Tarifi ( Hindistan ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gajar Halwa Tarifi ( Hindistan )Gajar Halwa Tarifi ( Hindistan ) Havuç Helva 1 kg ![]() 100 gr ![]() 1,5 litre süt 1 çay fincanı toz şeker 1,5 çay fincanı süt tozu 4-5 adet tane kakule süs için: badem şam fıstığı kuru üzüm Havuçları soyup rendenin kalın tarafı ile rendeleyin ![]() ![]() ![]() Altı kalın bir tavada 70 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havuçlar sütü tamamen çekince içine şekeri karıştırarak ilave edin, kalan tereyağını koyup tekrar suyunu çekinceye kadar karıştırarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gajar Halwa Tarifi ( Hindistan ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gajar Halwa Tarifi ( Hindistan )teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|