![]() |
Portakallı Mandalinalı Jöle Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Mandalinalı Jöle TarifiPortakallı Mandalinalı Jöle Tarifi 550 ml ![]() 550 ml ![]() 2 çorba kaşığı tozşeker 2 çorba kaşığı toz jelatin 2 çorba kaşığı kıyılmış taze nane Süsleme için; taze çilek ve portakal dilimleri 1 6 corbakaşığı kan portakalı suyunu bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Jelatinli portakal veya mandalina suyunu aynı şekilde ısıtın ![]() ![]() ![]() 3 Daha sonra jöleyi benmari usulü (içi sıcak su dolu başka bir kabın üzerine oturtarak) pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|