![]() |
Acıbadem Tatlısı Tarfifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acıbadem Tatlısı TarfifiYemek Adı : Acıbadem Tatlısı Mutfak : Türk MALZEMELER 1 çorba kaşığı tereyağ (yada margarin) 2 su bardağı süt yarım su bardağı toz şeker yarım çubuk vanilya 200 gr acıbadem bisküvisi yarım limon 3 yumurta 6 Kişilik HAZIRLANIşI ıçine çubuk vanilyayı koyduğunuz sütü ıstın ![]() kaldırın ![]() ![]() Mikserde acıbadem bisküvilerini toz haline getirip karışıma katın Daha sonra da limon suyunu ekleyin ![]() 18-20 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pudingi soğuttuktan sonra buzdolabına koyun çıkarıp servis tabağına alın ![]() Dilerseniz süsleyip, servis yapın |
![]() |
![]() |
|