![]() |
İçi Dolu Parmak Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçi Dolu Parmak Tatlısı Tarifiİçi Dolu Parmak Tatlısı Tarifi Malzemeler Hamuru için; 125 gram yumuşak margarin 1 adet yumurta yarım çay bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı irmik aldığı kadar un İçi için; 5 adet ceviz 1 çay bardağı fındık 2 çorba kaşığı toz şeker biraz tarçın Şerbeti için; 2 bardak toz şeker 2 ![]() 2-3 damla limon suyu En üstü için;1 su bardağı irmik Hazırlanışı İlk önce şerbeti hazırlayın ![]() ![]() ![]() Hamur için olan malzemeyi bir kaba alın ve iyice yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlının ilk sıcaklığının geçmesi için 5 dakika kadar bekleyin ![]() ![]() ![]() Not:Bu tatlıyı daha önce yediğimde içi boş yedim ve bana yavan geldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|