Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
irmik, labne, peynirli, tarifi

Labne Peynirli İrmik Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Labne Peynirli İrmik Tarifi



Labne Peynirli İrmik Tarifi

25 su bardagi irmik

125 gr margarin

125 gr tereyagi

25 su bardagi toz seker

200 gr badem

200 gr labne peyniri

1 litre süt

Margarin ve tereyağını tencerede eritip Kabukları çıkarılmiş badem ve irmiği ekleyip hafif ateste 20 dakika kavururuz Süt, su ve toz sekeri bir tencerede kaynatalım Kavrulan irmigin üzerine döküp karistirarak tencerenin kapagini kapatalım 10-15 dakika dinlendirelim Labne Peyniri Helvanin üzerine ekleyip karıştırıp Sicak servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.