![]() |
Örtünme Bahanelerine Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Örtünme Bahanelerine CevaplarÖrtünmek isterim, ama ikna olmam lazım "KURANDA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZ Mİ İKNA OLMANA" -Örtünmem gerekiyor, ama geleceğimi düşünmek zorundayım "GELECEK ÖLÜM ONU DÜŞÜNDÜNMÜ" -Allah(c ![]() ![]() "AMA GÜNAHKAR KULUM DER" -Kapalıyım, ama ailem okul için başımı açmamı istiyor "AİLEN SENİ CEHENNEM ATEŞİNDEN KURTARMAYACAK" -Fazla açık olmadığım için, günah olduğunu zannetmiyorum "GÖRÜNEN HER TEL ZİNA AZMI GÜNAH ACABA" -Genç yaşta da kapanmak olmaz ki, yaşlanınca inşa Allah(c ![]() ![]() "YAŞLANACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN" -Tekrar açılırım düşüncesiyle, kapanmıyorum "HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜN" -Bazı özgürlüklerimin kısıtlanacağı düşüncesiyle kapanmak istemiyorum "ALLAHIN KARŞISINDADA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN" -Kapanmak önemli değil, önemli olan kalbinin temizliği "KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL" -Evlenince kapanırım; kızım evlenince kapanır; "EVLENECEĞİN GARANTİ Mİ" -Güzelliğimi sergilemek istediğimden dolayı kapanmamıştım "GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR" -Kapanırsam, diğer dini vecibelerimi de yerine getirmem gerekecek "EE Bİ YERDEN BAŞLAMAK LAZIM" -Dinden çıkmadığıma göre başımı açmamda problem yok "DİNDEN ÇIKMADIN AMA GÜNAHKARSIN" -Başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum "ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN" -Bu zamanda da başörtü olmaz ki! Hangi çağdayız? " GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KURAN HER ÇAĞ İÇİN İNDİ" -Kısmet, bir bakarsın kapanırız inşa Allah(c ![]() ![]() "İNŞALLAH AMA ACELE ET YAŞLANDIKTAN SONRA OLECEĞİNE DAİR SENEDİN VARMI? -Önemli olan, saç dışındaki vücudun teşhir edilmemesi "YANİ GÜNAH SADECE VUCUDA MI VAR" -Denedim, ama boğulacak gibi oldum "AMA İTİKAT GEREKİYOR" -Evlenememe korkusu "SAÇIN AÇIK DİYE SENİNLE EVLENEN ERKEKTEN NE BEKLERSİNKİ" -Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için "KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN" -Kapanmak içimden gelmiyor "NEDEN GÜNAH İŞLEMEK HOŞUNAMI GİDİYOR" -Başörtülülerin yeterince örnek olamamaları "SEN ÖRTÜN VE ÖRNEK OL ONLARA -Nefsime yenik düştüğümden, kapanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "NEFİS ŞEYTANDIR SEN ŞEYTANA YENİKSİN GELECEĞİNİ DÜŞÜN YENİLME"
![]() |
Cevap : Örtünme Bahanelerine Cevaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
yedirenk
|
![]() Cevap : Örtünme Bahanelerine Cevaplar-Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için "KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN" gerçekten çok güzel ve ders çıkarmamız gereken şeyler var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|