![]() |
Yalanci Profiterol Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalanci Profiterol TarifiYalanci Profiterol Tarifi Malzemeler: 1 tane yılbaşı çöreği 1 tane çiğ krema 1 paket vanilyalı puding 1 paket çikolata sosu 2 çorba kasığı Şam fıstığı Yapılışı: Yılbaşı çöreğini küçük küçük doğranır borcama konur üzerine krema dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öneriler: Çikolata sosuna çikolata da katılırsa daha güzel olacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalanci Profiterol Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalanci Profiterol TarifiYalancı Profiterol Tarifi • 1 paket tuzsuz etimek • 1 litre süt • 1 su bardağı un • 1 su bardağı toz şeker • 1 paket vanilya • 1 tatlı kaşığı margarin • 1 paket krem şanti • 1 paket hazır çikolata sosu • 2,5 çay bardağı süt Sütü, unu, şekeri ve vanilyayı tencereye koyup orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin ![]() ![]() Ocaktan alın ve başka bir kaba aktarın ![]() ![]() Etimekleri iri iri kırıp, dikdörtgen bir kaba yerleştirin ![]() ![]() Son olarak çikolata sosunu 2,5 çay bardağı süt ile pişirin 5 dakika bekletip muhallebinin üzerine dökün ![]() İyice ılındıktan sonra birkaç saat buzdolabında bekletin ![]() ![]() NOT: kremşantiyi her zaman kutu içinde satılan 2 li poşetlerden tercih edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|