![]() |
Pötifur Tarifi (Portakallı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pötifur Tarifi (Portakallı)Pötifur Tarifi (Portakallı) 1 tatlı kaşığı rafine yağ 450 gr (2 su bardağından az) şeker 1+1/4 su bardağı su 1 kahve kaşığı kabartma tozu 3 iri portakal Tepsinizi 1 tatlı kaşığı rafine yağla yağlayıp, bir kenara bırakınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Portaalların kabuğunu soyarak dilimleyiniz ve beyaz zarlarını çıkarınız ![]() ![]() ![]() Portakallar soğuyunca, bir servis tabağına aktarıp kürdanlarıyla birlikte servis ediniz ![]() Not: Aynı şekilde mandalina ile de yapılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|