![]() |
Pötifur Tarifi (Çilekli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pötifur Tarifi (Çilekli)Pötifur Tarifi (Çilekli) 1 tatlı kaşığı rafine yağ 450 gr (2 su bardağından az) şeker 1+1/4 su bardağı su 1 kahve kaşığı kabartma tozu 500 gr ![]() Tepsinizi 1 tatlı kaşığı rafine yağla yağlayıp, bir kenara bırakınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mümkün olan en hızlı biçimde, yaprağı alıp yıkanmık, kurulanmış çileklere kürdan saplayarak ve kürdanın ucundan tutarak sıcak şuruba batırınız ![]() ![]() Çilekler soğuyunca, bir servis tabağına aktarıp kürdanlarıyla birlikte servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|