![]() |
Lambada Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lambada PastaLambada Pasta Malzemeler: Pandispanya: 200 g (1,5 su bardağı) Pandispanya Un 2 yumurta 4 yemek kaşığı su Dolgu: 200 g (20-22 adet) kuru kayısı 400 ml (2 su bardağı) su Krema: 1 poşet Tavukgöğsü 500 ml (2,5 su bardağı) süt 1 poşet Dr ![]() 100 ml (yarım su bardağı) buzdolabında soğutulmuş süt Üzeri için: 80 g bitter çikolata Hazırlanışı: Pandispanya: Pandispanya un, yumurta ve suyu 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() Pişirme ayarları: Turbo Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Elektrikli Mini / Midi Fırın: 150°C / 170°C (önceden ısıtılmış) Pişirme Süresi: Yaklaşık 25-30 dakika Fırından çıkartıp soğutun ![]() Dolgu: Kayısıları küçük doğrayın ve 2 su bardağı su ile haşlayın ![]() ![]() ![]() Krema: Tavukgöğsünü 2,5 su bardağı süt ile pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|