![]() |
Pirinç Lokması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pirinç Lokması TarifiPirinç Lokması Tarifi 60 gr ![]() 500 ml ![]() 200 gr ![]() 50 gr ![]() 2 adet yumurta 1/2 adet limonun kabuğu 1/2 adet portakalın kabuğu 50 gr ![]() 50 ml ![]() 10 gr ![]() 20 gr ![]() 30 gr ![]() 50 gr ![]() Çörekotu Bal Tuz Kızartmak için yağ Bir kaba üzüm, dolmalık fıstık, ceviz ve 50 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtaların sarıları ile beyazlarını ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvı yağı bir tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|