![]() |
Kurabiyeli Puding Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurabiyeli Puding TarifiKurabiyeli Puding Tarifi Puding için: 3 yaprak jelatin 230 gr ![]() 200 ml ![]() 200 ml ![]() 3 adet yumurta sarısı 15 gr ![]() 45 ml ![]() Çikolata sosu için: 80 gr ![]() 150 ml ![]() 15 gr ![]() 50 ml ![]() 30 gr ![]() Armutlar için: 2 adet armut 30 gr ![]() 30 gr ![]() Puding için: Jelatinleri soğuk suda yumuşatın ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarıları, şeker ve acıbadem kurabiyesini mikserde krema kıvamına gelinceye kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karışımı soğuk suyla çalkalanmış porsiyonluk fırın kaplarına doldurun ![]() ![]() Sos için: Çikolatayı iri kıyın; kremaya katıp orta ateşte karıştırarak eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın ızgarasını önceden ısıtın ![]() ![]() ![]() Tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puding kalıplarını sıcak suya sokun ve kenarlarını keskin bir bıçakla ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|