Kuru Fasulyeli Pandispanya Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuru Fasulyeli Pandispanya TarifiKuru Fasulyeli Pandispanya Tarifi 1 fincan haşlanmış kuru fasulye 7 yumurta 1 fincan şeker 1 fincan dövülmüş ceviz 2 kaşık pasta mayası 1 kaşık marmelât 7 Yumurtanın akları ve sarıları birbirinden ayrılır Haşlanmış kuru fasulye makineden geçirilerek ezilir, içine 7 yumurta sarısı, şeker, dövülmüş ceviz, pasta mayası, marmelat karıştırılır, iyice çırpılır Sonra 7 yumurta akı çırpılarak sertleştirilir ve hamura katılarak yağlanmış, unlanmış kalıba dökülür Orta ısılı fırında pişirilir Soğuduktan sonra ikiye kesilerek pastalarda kullanılır
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuru Fasulyeli Pandispanya Tarifitatlılar bölümüne kuru fasulye ne alaka dedim ilk okuduğumda ne yalan söyleyim=] deniycem merak ettim=] |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuru Fasulyeli Pandispanya Tarifibende eklerken senin düşündüğünü düşündüm,kuru fasulyeden atatlı ![]() ![]() en kısa sürede ben de deneyeceğim![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuru Fasulyeli Pandispanya Tarifihadi bakalım kimin ki bir şeye benzeyecek=]=] yaptığımızı ekleyelim hatta görüntüsünü merak ederler belki=] |
|
|
|