Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çörek, pudingli, tarifi

Pudingli Çörek Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pudingli Çörek Tarifi



Pudingli Çörek Tarifi

Malzeme
  • 250 Gr Margarin
  • 1 Su Bardağı Yoğurt
  • Aldığı kadar Un
  • 1 Paket Kabartma Tozu
  • 1 Paket Pudra Şekeri
Sosu için
  • Aldığı kadar Dolgu Krema


Yapılışı:
Derin bir kaba yoğurt ve oda sıcaklığında bekleterek yumuşattığımız margarini alalım ve karıştırmaya başlayalım Daha sonra pudra şekerini katalım Unu yavaş yavaş ekleyelim ve kabartma tozunu da koyalım Hamurumuz kulak memesi kıvamına gelene kadar un ekleyerek yoğurmaya devam edelim Hamuru 5 dakika dinlendirdikten sonra çöreğimizin içini hazırlayalım Dolgu kremayı paketin üzerindeki tarife göre hazırlayalım Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp bu parçaları elimizde açalım Ortasına bir çay kaşığı dolgu krema koyduğumuz çöreği bohça şeklinde büzerek yuvarlayalım Fırın tepsisine yağlı kağıt serelim ve hazırladığımız çörekleri tepsiye dizelim Önceden ısıttığımız 175 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.