![]() |
Frambuaz Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frambuaz Reçeli TarifiFrambuaz reçeli tarifi Yapılışı Mazemeleri Malzemeler :* 4 su bardagi frambuaz * 3,5 - 4 su bardagi seker * 2 adet elma (boz yesil elma) * 1 limonun suyuYapılışı :* Malzemeleri celik bir tencerede bir araya getirin ![]() * Elmalari tencereye almadan once olabilecek en minik sekilde dograyin ![]() * 20 - 30 dakika harli ateste zaman zaman karistirarak pisirin ![]() * Recelimiz pistikten sonra istedigini zaman kullanabilirsiniz ama 1 hafta sonra istenilen lezzete tam anlamiyla ulasacaktir ![]() * Recel icin kullanilacak meyve , cilek, bogurtlen, frambuaz vs ise donmus olanlar tercih edilebilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Frambuaz Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frambuaz Reçeli Tarifi1 ![]() 2 ![]() 1-2 dilim limon Frambuazlar ayıklanır ve yıkanır,tencereye konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|