![]() |
Cariye Olmayı Kabullenirmiydiniz ? |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Cariye Olmayı Kabullenirmiydiniz ?İslamın en yumuşak karınlarından biriside cariyelerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu cariyeler ne işe yarar? 1-Bu cariyeyi alıp eve götürüp cinsel olarak kullanabilirsiniz ![]() 2-Bu cariyeyi evde hizmetçi olarak kullanabilirsiniz ![]() 3- Bu cariyeyi köle pazarına götürüp satabilirsiniz ![]() ![]() 4- İstediğinize hediye olarak verebilirsiniz ![]() Şimdi kadınlara soruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Cariye Olmayı Kabullenirmiydiniz ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Cariye Olmayı Kabullenirmiydiniz ?Asla ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Cariye Olmayı Kabullenirmiydiniz ? |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Cariye Olmayı Kabullenirmiydiniz ?Enteresan ve daha önceden hiç düşünmediğim bir konu olmuş öncelikle teşekkürler,konuya gelince kölelerle ilgili birkaç alıntı yapmak iyi olacak sanırım; Azat edilen kölenin her uzvu için, azat edenin o uzvu Cehennemden azat olur-Buhari Kölelere yediğinizden yedirin, güç iş vermeyin ve onları hiç üzmeyin-Ebu Davud Kölesine kötü davranan Cennete giremez-Tirmizi Köle günde 70 hata işlese de affedin-Ebu Davud Bir kimse, suçundan dolayı kölesini döver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osmanlı tarihine bakınca da böylesi birşeyle karşılaşdım; En önemli Ortadoğu uzmanlarından kabul edilen, Fransa’da Aix-en-Provence Üniversitesi'nde Siyasi ve Kültürel Antropoloji dersi veren, Fransız siyaset bilimcisi Bruno Etienne şöyle diyor: “Osmanlı İmparatorluğundaki köleler, bugünün sözde özgür bireylerinden daha çok özgürlüğe sahiptiler ![]() ![]() ![]() Savaşta esir alınan kadın ya da erkek için öncelikle özgürlüğü karşısında bir bedel istenmesi önerilmiştir,veremiyorsa köle olarak kalacakdır ya da kişinin vijdanına kalan birşeydir ister serbest bırakır ister emri altında çalıştırır amaaaa,yukarıda amacı belli olan konudaki gibi zorla kadınla ilişkiye girilebileceğini hiçmi hiç sanmıyorum sonuçta müslüman nikahı altında olmayan biriyle ilişkiye girerse zina etmiş sayılır zinanın ise cezası idamdır ![]() ![]() ![]() Açıkcası şu sanal alemde sürdürülen gizli propagandalar sınır tanımıyor konuyu açan kerdeşim sen üzerine alınma belli ki alıntı yapmışsın sözüm bu yazıyı yazana ![]() ![]() ![]()
![]() |
|