![]() |
Rio Pastası Tarifi (Brezilya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rio Pastası Tarifi (Brezilya)1 adet kakaolu pandispanya (çember boyutunda kesilip, inceltilerek 150 gr ![]() Beyaz pandispanya için: 1 adet yumurta (çırpılmış) 20 gr ![]() 10 gr ![]() 10 gr ![]() 5 gr ![]() ![]() Bisküvisi için: 1 adet yumurta (çırpılmış) 12 gr ![]() ![]() 15 gr ![]() ![]() 1 adet yumurta akı (çırpılmış) 9 gr ![]() 5 gr ![]() ![]() Kreması için: 1/2 adet yaprak, jelatin 110 gr ![]() 1/2 çay kş ![]() Beyaz pandispanya için fırınınızı 220°C'ye getirip ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bisküvisini hazırlamak için fırınınızı 230°Cye getirip ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatini buzlu suda gevşemeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kâğıdını bir tepsiye yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|