![]() |
Gül Tatlisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Tatlisi TarifiGÜL TATLISI TARİFİ Malzemeler: Surup: 3,5 su bardagi toz seker, 3,5 su bardagi su, 1 tatli kasigi limon suyu Hamur: 4 su bardagi un, 1 paket hazir maya, 1 yumurta, 125 g margarin, 1 çay bardagi sade gazoz, 1 su bardagi ögütülmüs ceviz içi Yapılışı: Surup: Ölçülü seker ve suyu 10 dakika kaynatin ![]() ![]() Hamur: Unu maya ile karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() sarin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Tatlisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Tatlisi Tarifitarif yarım kalmış keşke tamamlansa teş |
![]() |
![]() |
|