![]() |
Şekerlemeli Rokoko Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekerlemeli Rokoko TarifiŞekerlemeli Rokoko Tarifi 4 adet yumurta 1 su bardağı tozşeker 1 paket vanilya 1 paket toz kremşanti 1 ![]() 8 adet beze ya da 8-9 adet bisküvi 1 su bardağı renkli kiraz şekerlemesi Kremşantinin üzerine soğuk sütü yavaş yavaş ekleyerek derin bir kapta mikserle koyulaşıncaya kadar, 2-3 dakika çırpıp buzdolabında bekletin ![]() ![]() ![]() Kiraz şekerlemelerini ortadan ikiye kesin ![]() ![]() ![]() Buzdolabı poşeti ya da streç filmle kaplanmış ortası delik kek kalıbına kremayı aktarın ![]() ![]() Servis yapmadan 10 dakika önce buzluktan çıkarıp servis tabağına ters çevirerek alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şekerlemeli Rokoko Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekerlemeli Rokoko TarifiEllerine saglik tesekurler |
![]() |
![]() |
|