Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye TarifiÇıtır Elma Kurusu ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifi 140 gr un40 gr mısır gevreği60 gr esmer şeker1 çay kaşığı kabartma tozu 60 gr margarin1 yumurta 1 paket vanilya 40 gr yaban mersini 20 gr çıtır elma kurusuFırını 180 derecede ısıtın Un, mısırgevreği, şeker ve kabartma tozunu bir kasede harmanlayın Küp şeklinde kesilmiş margarini, yumurtayı ve vanilyayı ilave edin Homojen bir karışım olana kadar elde yoğurun Yaban mersini ve çıtır elma kurusunu ilave edin Parçalara ayırarak elinile top şekline getirin Üstünü hafifçe bastırın ve yağlanmış bir fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin 180 derece ısıtılmış fırında 8-10 dk pişirin Fazla pişirmeyin Kurabiyeler soğudukça çıtırlaşacaklardır
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifigüzel görünüyo ellerinize sağlık :) |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifisıvayın kollarınızı yapın bizide davet edin ![]() ![]() ![]() ne yüzsüzümmmm
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifiağzımdan aldı yani oda güzel |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifiönce ben istedimm ![]() ![]() çatalım bıçağımla davetinizi bekliyoruz![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye TarifiTabi efendim buyrun hemen almaya gidiyorum :D:D |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifialmaya değil yapmayaaaaaaaaa |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtır Elma Kurusu Ve Yaban Mersinli Kurabiye Tarifiçok beceriksiz dir :) alem allah yakar yıkar :D mahcup olmaktansa alalım en iyisi |
|
|
|