650 gram hokka gülü yapraklarından beyazlarını makasla kesiniz 1,950 gram elenmiş şekerle kâseye bir sıra şeker, bir sıra gül yapraklarını kat kat istif edip ağzına bir bez örterek kapağını kapayınız Kesilen beyazlarını başka kapalı kâseye koyup üzerine 650 gram kaynar su dökerek hemen kâsenin ağzına ıslak bir bez örtüp kapağını kapayınız İki gün sonra gülün kapağını açıp hamur gibi yoğurarak tekrar kapayıp bırakınız Bir gün sonra beyaz yaprağın suyunu süzüp bu su ile 1,280 kilogram şeker kestiriniz Yoğurulan yaprakları üzerine koyarak kaynatınız Bir süre karıştırıp köpüğünü alınız Çevire çevire kıvama gelinceye kadar koyulaştırınız Limon suyu karıştırıp indirerek soğumaya bırakınız
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.