![]() |
Finike Usulü Muz Tatlısı (Antalya) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Finike Usulü Muz Tatlısı (Antalya) TarifiFinike Usulü Muz Tatlısı (Antalya) Tarifi 6 muz 15 gr (1 çorba kaşığı) 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı nişasta 1 su bardağı taze portakal suyu 1 portakalın kabuğu (rendelenmiş) 1/2 su bardağı hindistancevizi 2 çorba kaşığı toz şeker Önce, fırınınızı orta sıcaklığa (180°C) getirip, ısıtınız ![]() Orta büyüklükte yuvarlaik bir tatlı kabını, 1 tatlı kaşığı tereyağ ile yağlayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|