|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fransız, pandispanya, savoie, tarifi, usulü |
![]() |
Savoie Usulü Pandispanya Tarifi (Fransız Usulü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savoie Usulü Pandispanya Tarifi (Fransız Usulü)Savoie Usulü Pandispanya Tarifi (Fransız Usulü) Yumurtaların beyazı ve sarıları ayrı ayrı çarpılarak yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtaların beyaz ve sarılarının ayrı ayrı çalışılarak sonradan birbirleri ile karışmasının nedeni hamurun içine fazla hava kabarcıklarının girmesi, hamur havalandırılarak çalışıldığı takdirde çok hafif bir pandispanya elde edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|