![]() |
Fıstıklı Baton Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıstıklı Baton TarifiFıstıklı Baton Tarifi 6 yumurta akı 130 gr ![]() 175 gr ![]() 20 gr ![]() 50 gr ![]() Bir kase içinde yumurta teli ile yumurta aklarını kar haline getirinceye kadar çarpınız ![]() Şeker, nişasta, 130 gr ![]() ![]() Yavaşça alt üst ediniz ![]() Yağlanmış fırın tepsisine yukardaki karışımı ucuna düz pasta duyu geçirilmiş krema torbası ile 10 cm ![]() ![]() Üzerlerine 50 gr ![]() ![]() Orta ısı derecesinde fırında pi;iriniz ![]() ![]() ![]() Not: Arzu edilirse her iki çubuğun düz kısımlarına çok az marmelat sürülerek yapıştırabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|