Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaloriferradyatör, modelleri

Kalorifer(Radyatör ) Modelleri

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gunumuzde ozellikle buyuk sehirlerde kalorifersiz ev kalmadi eski sobalarin yerini artik kaloriferler coktan aldilar kalorifer sistemleri ister dogalgaz, ister mazot isterse komurle calistiriliyor olsun suphesiz soba ile kiyaslayinca cok buyuk bir yarar sagladi bizlere Ozellikle her odanin ayni oranda isiniyor olmasi en buyuk avantaj olsa gerek Ancak ben yine de soba zamanininda ki nostaljileri hic unutmam kestaneler, soba cevresine gecip isinma cabasindayken bir yerleri yakmalar vs bu anilar uzar gider
Modern ve farkli radyator modelleri resimlerini sizler icin buldum Asagidaki resimlerimizde oda, mutfak ve banyo icin tasarlanmis modern ve ilginc tasarim radyator secitlerini bulabilirsiniz Bu radyator - kalorifer fiyatlari ne kadar diye soracak olursaniz iste bu sorunuzun cevabini net olarak vermeiyorum bu urunler design olduklari icin sanirim metrekare ve oda tipine gore fiyatlar degismekte

antre ve salon icin radyatör modeli

banyo ve oturma odasina uygun kalorifer

oturma odasi icin kalorifer modeli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com