Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evim, istiyorum, olsun, şık

Evim Şık Olsun İstiyorum

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evim Şık Olsun İstiyorum

Evim şık olsun istiyorum

Evinizin hem şık hemde farklı olmasını istiyorsunuz? O zaman sizin için hazırladığımız önerileri kaçırmayın
Satın alırken dikkat!

Eski bir Çin sandalyesi almak isteyenlerin bilmesi gereken bazı özellikler var: Çok sayıda replikasının üretildiği bu mobilya örneğinin 95 yaş ve üzerindeki örneklerinde birinci koşul, esneklikleridir Bir diğer özellik ise simetrisidir Tabii yüzey patinesine de dikkat etmek gerekir Yakın tarihli örnekleri üzerinde kalın vernik ve boyalar hissedilecektir Orijinal bir sandalye ise ahşabının tüm güzelliklerini sergileyen ham haliyle dikkat çeker

İç ve dış mekanlar için
Çin sandalyelerinde karaağaç dışında kullanılan en yaygın malzemelerden biri de bambudur Replikası en çok yapılan Uzakdoğu örneklerinin çoğu da bambu malzeme ile üretilenlerdir Hem malzemenin hafifliği, hem de açık alanlardaki hava koşullarından daha az zarar görmesi nedeniyle bahçe mobilyası olarak da kullanılırlar China Antiques, 1250 $

Mutluluk simgesi
Evlilik ve mutluluğu simgeleyen armalar eski Çin sandalyelerinin sırtlarında sık sık kullanılır Bu sandalyenin etek bölümünde tekrar eden desenler, üst düzey bir devlet görevlisi için üretilmiş olabileceğini gösteriyor Modern Tarih, 1200 $

Eviniz şenlensin
Çocuklar, gençler ve kendini genç hissedenler için sadece Bauhaus'ta satılan Asorti minderler, herkesin yüzünü güldürüyor Yazlıklara, balkonlara, bahçelere, odalara; bu yer minderleri ile değişik renkler katabilirsiniz Evinize neşe katacak bu minderler hem çok rahat, hem de çok şık!

Pembe hayaller için
Broderi Narin, 2008 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda pembenin farklı tonlarına yer vererek, yaza en çok yakışan rengi ön plana çıkartıyor Koleksiyon; pembe hayallerini korumak isteyen çiftlere ve pembe düşler kuran genç kızlara hayata renkli bir pencereden bakma fırsatı veriyor

Uyurken sıcaklara meydan okuyun!
Yaz aylarında uyumak neredeyse bir kabustur Özellikle de erkekler için Vücut ısıları kadınlara göre yüksek olan erkeklerin bu sorunu artık bitiyor Yeni Outlast teknolojili Penelope ürünleri ile tatlı uykular geri dönüyor İklim düzenleyici özellikleri ile Outlast teknolojili yastık, yorgan gibi ürünler; serin bir uyku ortamı sunuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com