Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydının, evi, iclal

İclal Aydının Evi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İclal Aydının Evi

İclal Aydının Evi

Şu sıralar bir kadın programı ile ekranlarda olan İclal Aydın, Bebek'te oturuyor

Her yıl ev değiştirdiğini söyleyen Aydın, "Bir eve bağlı kalıp, yıllarca aynı yerde yaşamak bana göre değil" diyor

Instyle Home dergisinde yer alan habere göre; Aydın eviyle ilgili şunları söylüyor: "Dekorasyon olarak da hiç biri diğerine benzemedi Çünkü eşyaların çoğu bu taşınmalar esnasında yakınlara dağıtılıyor"

"180 metrekarelik bu ev, bugüne kadar oturduğum en küçük ev Daha önce geniş metrekareli, çok odalı, dubleks veya tripleks evlerde yaşadım Çünkü evde iki yardımcım var Benim için evde en önemli unsur iyi bir manzaraya uyanmak Bu yazılarım için de ilham verici oluyor Ahşap, eve güzel ve sıcak nostaljik bir duygu katıyor Morun da Rumeli türkülerini hatırlatan hüzünlü neşesini seviyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com