![]() |
Pepee'yi Kim Seslendiriyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorPepee'yi seslendiren Ayşe Şule Bilgiç |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorKıraçın eşi diye biliyorumGönülçelende dikkatimi çekmişti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim Seslendiriyor![]() pepede hani ekrandan konuşan varya şuşu sanırım omu bu yoksa pepenin kendisimi ![]() ![]() ![]() ![]() şuşu konuşunca hep çağlayağmur aklıma geliyor türkçeyi düzgün kullanışından olsa gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim Seslendiriyorkoca koca insanlar bile artık çizgifilmleri ezbere bilio gerçekten çocukları o kadar çok tv e mahkum eder oldukki yok konusan araba yok cayuu yok pepe çocuklar çizgi karakterlerle bütünleştiler bizim zamanımızda bi susam sokağı vardı oda saati belli 7/24 çıkmıyordu ve eğitici bir yapımdı kalan süreler sokaklarda oynayarak dolu dolu geçerdi bazen üzülüyorum 4 yasındaki yeğenim okuma yazma bilmiyor ama evde pc oyunları oynuyor evde yapılacak ne varsa çocuklara sunuyoruz gerçekten vahimm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorEvet bu bayan Kıraçın adına besteler yaptığı Ayşesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorKızıl_Mavi´isimli üyeden Alıntı koca koca insanlar bile artık çizgifilmleri ezbere bilio gerçekten çocukları o kadar çok tv e mahkum eder oldukki yok konusan araba yok cayuu yok pepe çocuklar çizgi karakterlerle bütünleştiler bizim zamanımızda bi susam sokağı vardı oda saati belli 7/24 çıkmıyordu ve eğitici bir yapımdı kalan süreler sokaklarda oynayarak dolu dolu geçerdi bazen üzülüyorum 4 yasındaki yeğenim okuma yazma bilmiyor ama evde pc oyunları oynuyor evde yapılacak ne varsa çocuklara sunuyoruz gerçekten vahimm tespit doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim Seslendiriyorben de izliyorum ![]() ![]() seslendireni de biliyordum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorBüyümeyenlerde var böle tabi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim Seslendiriyorevet varşeker kız candy)ve pepe) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorPepe kim desem çok mu cahil kaçarım? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim Seslendiriyorpatik´isimli üyeden Alıntı Pepe kim desem çok mu cahil kaçarım? Aynen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim Seslendiriyorbuyrunuz pepe benim oğlan pektE takmıyor bunu ama denk gelince mecburen izliyorum ama dizilerim var tabii ben10 generator rex ![]() samurai jack ![]() megas xlr ![]() bunları tekte olsam izliyorum alışkanlık yaptı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee'yi Kim SeslendiriyorBu konuyu açan çok kötü düştü dilime |
![]() |
![]() |