![]() |
Ey Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Ey RabbimHerşeyi kaplayan rahmetinden, Herşeye gücü yeten kuvvetinden, Önünde herşeyin boyun eğdiği kudretinden, Karşısında hiçbirşeyin duramadığı izzetinden, Herşeyi kaplayan azametinden, Herşeyi kuşatan ilminden, Herşeyi aydınlatan nurundan istiyor ve bekliyorum ![]() Bilki sana muhtacım ![]() Gizlice yaptığım günahlar senin ilmindedir ![]() Beni gizli günahlarımın ağırlığından kurtar ![]() Sen herşeye şahitsin, Günahlarımı rahmetinle gizledin ![]() Rabbim sen her günahı bağışlayan Ve her hatayı örtensin ![]() Sen benim fakirliğimden ve güçsüzlüğümden haberdarsın ![]() Yarabbi, Yarabbi, Yarabbi ![]() ![]() ![]() Yüceliğin adına seni anmama yardım et ![]() Boş emellerim, günahlarım, aşırılıklarım, bilgisizliğim, Ve gafletimden dolayı senin af kapını gözyaşımla çalıyorum ![]() Biliyorum ki derdimin ilacı sensin ![]() Ey Rabbim; Benim kimim var senden başka, Affı ve rahmeti başka kimden isteyeyim ![]() Bu kadar günah ve aşırılıktan sonra sana geldim ![]() Pişman ve perişanım ![]() Beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarındar kurtar ![]() Gözyaşımla sana dönüyor, günahımı itiraf ediyorum ![]() Yalnız sana sığınıyorum ![]() Özrümün kabulü için af diliyorum ![]() Beni affet rabbim, beni affet ![]() Ey Rabbim ![]() Senin rahmetinin gördükten sonra, Beni yakacağına inanayım mı? Keşke bilseydim ![]() Sen benim dünya ve ondan gelecek belalara karşı direncimin azlığını biliyorsun ![]() Ve biliyorsun ki ben senin ayrılığına dayanamam ![]() Gözyaşımla çağırıyorum seni ![]() Ey mü'minlerin rabbi ![]() Feryat edenlere cevap veren ey sadık yüreklerin dostu ![]() Beni affet ![]() Her günahı işlemiş ve her günde bulaşmışım ![]() Sen hepsine şahitsin ![]() Gizli olanı sen rahmetinle gizledin ![]() Beni çirkin günahlarımın ağırlığından kurtar ![]() Yüreğim dostluğunu kaldıramaz ![]() Ama kalbim sevgini hisseder ![]() Rabbim; Sana böylece inanmamıştık ![]() Ve senin sevginden habersizdik ![]() Ey kerim ve rahim olan Rabbim ![]() Sen benim dünya ve ondan gelecek belalara karşı gücümün azlığını biliyorsun ![]() Bana kudretinle güç ver ![]() Biliyorsun ki; ben sana muhtacım ![]() İlahi! ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum sana neleri şikayet edeyim ![]() Zorluklarımı, insanlarımı, Üzerime gelen günah ve belalarımı, Beni affet rabbim ![]() Herşeye sabrettim, Ama senin ayrılığına sabredemem ![]() Beni hizmetine al ![]() Sana sürekli bir kul olayım ![]() Güvencim, dayanağım, dostum, sevdiğim sensin ![]() Her halimde sana koşarım ![]() Bana kuvvet ver ![]() Kapına gelmeme yardım et ![]() Uğrunda herşeyimi vermem için bana güç ve nur ver ![]() Huzurunda değişmez olayım ![]() Sana koşanlarla birlikte sana koşayım ![]() Seni sevenlerle birlikte seni seveyim ![]() Rahmetin ve kudretinle koru beni ![]() Hatalarımı affet ![]() Değilmi ki sen kullarına bu hükmü verdin ![]() Bana yönelin, benden isteyin, Kabul edeyim dedin ![]() Ben de yüzümü sana çevirdim ![]() Elimi sana uzattım ![]() Silahı ağlamak ve sermayi ümit olan şu kulun, Senin kapına geldi ![]() Eğer affeder, merhamet edersen bu senin şanındandır ![]() Eğer bağışlamazsan hangi kapıya gideyim ![]() Hangi kapı var ![]() Senden başka Rab yok ki, onun kapısına gidilsin ![]() Tüm zerrelerimle sana sığınıyorum rabbim ![]() Rahmetinle, Şefkatinle beni kucakla ![]() ![]() ![]() AMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|