![]() |
Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?a= 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b= 1+ 22 + 32 + ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olduğuna göre, a-b farkı kaçtır? Ardışık Sayılarla ilgili sorudur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?a=1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b=1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-b=1(2-1)+2(3-2)+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yani 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o da zaten 1den 20ye kadar olan sayıların toplamı demek onun da formülü n ![]() 20 ![]() ![]() anlatmaya çalıştım ama anlamadığın yeri tekrar sorabilirsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?Keşke görseydim soruyu ben de cevaplandırabilirdim Ayrıca yeni panelimizde üslü sayılar yazılabiliyor galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?ha ben ha sen yorumsuz ya yoksa çözebileceğine eminim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?Teşekkürler ihya (bu sözcüğün anlamını bilmiyorum ama sanırım uyar duymuştum) ettiniz Evet farketmez ha sen ha ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?Anlattığını anladım ![]() Çözmeye çalıştığım kağıtları bulamadım ![]() Buna benzer yol denemiştim ama yanıttaki rakamı bi türlü bulamamıştım Teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?rica ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Keşke görseydim soruyu ben de cevaplandırabilirdim Ayrıca yeni panelimizde üslü sayılar yazılabiliyor galiba Nasıl yani cidden göremiyor musun Bu konu yeni panelden önce eklenmişti eskiye dayanıyor Aklıma gelmişken kelebeğe sorayım dedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Soruyu Çözebilecek Olan Var Mı?Keşke hala bunlardan çözüyor olsaydık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|