Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
armutlu, milföy, tarifi

Armutlu Milföy Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armutlu Milföy Tarifi



8 adet milföy hamuru

4 adet olgun armut

3 çorba kaşığı elma suyu

500 gr krem peynir

2 adet yumurta sarısı

Donmuş hamurları kısa bir süre bekletin Çözülen yaprakları teker teker hafifçe açın Armutları soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra ince dilimler halinde doğrayın Elma suyunu armutların üzerinde gezdirin Peyniri bir kaseye alıp çırpın Armut dilimlerini peynire ilave edin Peynirli karışımı her bir milföy hamuru üzerine eşit miktarda paylaştırın Yumurta sarısını çırpıp hamurun kenar kısımlarına sürün Hamurları sarıp hafifçe bastırın ve tekrar üzerine yumurta sarısı sürün Fırını 180 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın Bir fırın tepsisini yağlayın veya içine yağlı kağıt serin Milföy hamurlarını kapanma yerleri alta gelecek şekilde tepsinin içine yerleştirin Dilerseniz ruloları yine milföy hamurundan elde edebileceğiniz değişik şekillerle süsleyebilirsiniz Fırına içi su dolu bir kase yerleştirin Armutlu milföy sürprizlerini fırının orta bölmesinde 20 dakika kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.