İkibuçuk bardak un hamur tahtası üzerine elenir Ortası havuz gibi açılıp içine iki çorba kaşığı zeytinyağı, 2 çorba kaşığı sâde yağı 2 yumurta, 2 çorba kaşığı küllü su, tuz konup iyice yoğurulur Elde edilen hamur 15 dakika bekletildikten sonra bir parça hamur koparılır, simit şekli verilir, dibi yağlanmış tepsiye konur Böylece hamurun hepsi simit yapılarak tepsiye yerleştirilir Üzerlerine yumurta sarısı sürülüp ağır ateşli bir fırında pişirilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.