![]() |
Deniz Börülceli Pizza |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Börülceli PizzaDeniz Börülceli Pizza Malzemeler: Hamur: 1 paket Un 100-125 ml (1-1,5 çay bardağı) su 1 yemek kaşığı sıvı yağ 100 ml (1 çay bardağı) su 1 çay bardağı ceviz içi 2-3 diş sarmısak Üzeri için: 2 demet deniz börülcesi 1 küçük kuru soğan 4-5 adet kiraz domates 200 g (2,5 su bardağı) kaşar peyniri rendesi Hazırlanışı: Deniz börülcelerini yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirme ayarları: Turbo Fırın: 200°C (önceden ısıtılmış) Elektrikli Mini / Midi Fırın: 190°C / 210°C (önceden ısıtılmış) Pişirme Süresi: Yaklaşık 10 dakika Sürenin sonunda pizza tabanını fırından çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirme ayarları: Turbo Fırın: 200°C (önceden ısıtılmış) Elektrikli Mini / Midi Fırın: 190°C / 210°C (önceden ısıtılmış) Pişirme Süresi: Yaklaşık 10 dakika Fırından çıkardıktan sonra üzerine süsleme için ayırdığınız cevizli sarımsaklı karışımdan serpin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|