![]() |
Tavuklu Börek (Milföy Hamurundan) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Börek (Milföy Hamurundan) TarifiTavuklu Börek (Milföy Hamurundan) Tarifi 6 milföy hamuru 1 yumurta 1 yemek kaşığı su 1 tavuk göğüs eti 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 soğan 1 dolmalık kırmızıbiber 3 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz 1 yemek kaşığı un 100 ml krema Tuz Karabiber Milföy hamurlarını yağlı kağıt serili tepsiye dizin ![]() ![]() Yumurtayı su ile çırpıp hamurların üzerine sürün ve 200 dereceye ayarlanmış firında kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() Tavuk etini haşlayıp didikleyerek ufak parçalara ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() Etlerin üzerine un ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|