Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kruvasan, tarifi, vişneli

Vişneli Kruvasan Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Kruvasan Tarifi



Vişneli Kruvasan Tarifi

10 adet milföy hamuru
Aldığı kadar vişne reçeli
1 adet yumurta sarısı

Milföyleri unlu tezgahta merdane yardımıyla açın dikdörtgen şekil verdikten sonra iki üçgen elde edecek şekilde ikiye kesin Üçgen hamur parçalarının üzerine vişne reçeli sürüp üçgenin ucundan içe doğru sarın Kruvasanları Sıvı Sana ile yağladığımız tepsiye dizip, önceden 200 derecede ısıttığımız fırında 20-25 dakika üzerleri kızarana kadar pişirin Arzuya göre soğuduktan sonra üzerine bir süzgeç yardımı ile pudra şekeri serpebilir veya vanilyalı dondurma ile servis edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.