![]() |
Et Gömme Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Gömme TarifiEt Gömme Tarifi 1 kg ![]() 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı pulbiber karabiber tuz Hamuru İçin: 20 gr ![]() 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tozşeker Bir tutam tuz 1 çorba kaşığı yumuşak margarin Alabildiğince un Kuşbaşı eti, 1 tatlı kaşığı salçayı, pul biberi ve karabiberi tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur için maya, 1 su bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı tozşekeri bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru yoğurduktan sonra mayalandıracağınız kabı yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|