![]() |
Elde Açma Kol Böreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elde Açma Kol Böreği TarifiElde Açma Kol Böreği Tarifi Malzemeler: Hamur Malzemesi Yarım litre süt 250 gram margarin 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Yeteri miktarda tuz 2 çorba kaşığı sirke Alabildiği kadar un İç malzemesi: Yarım kilo ıspanak 1 çay kaşığı karabiber 150 gram kıyma 2 adet soğan 2 çorba kaşığı sıvı yağ Yeteri miktarda tuz Hazırlanışı: Unu eleyerek ortasını açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|