![]() |
Kandilli Mantı Tarifi ( Tekirdağ ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kandilli Mantı Tarifi ( Tekirdağ )Kandilli Mantı Tarifi ( Tekirdağ ) Malzemeler (6 kişilik) 1/2 kg un 1 adet tavuk 1 su bardağı pirinç ½ kg tavuk ciğeri 2 adet kuru soğan 1 çay kaşığı karabiber 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 1 bardak su ![]() Tavuk ciğeri küçük parçalar şeklinde doğranır ve tencerede kavrulur ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta tavuk közlenir, yıkanır ve parçalanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzeri kızarana kadar pişirilen hamur fırından çıkarılır ve üzerine tavuk ve soğan karışımı serilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kandilli Mantı Tarifi ( Tekirdağ ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kandilli Mantı Tarifi ( Tekirdağ )çok teşekkürler googul da ararken çıktı :)) |
![]() |
![]() |
|