Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
katmer, labneli, tarifi

Labneli Katmer Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Labneli Katmer Tarifi



Labneli Katmer Tarifi

Pınar Labne 200 g
1 Kg Un
2 su bardağı su
1 yumurta
50 gram tuz
250 g Pınar tereyağı

1 Kg Una 2 su bardagi un ve 50 gram tuzumu ilave edip hafif gevrek olarak hamurumuzu hazir hale getirip 10 dk dinlenmeye biraktan sonra 600 gram olarak 2 yumak olarak hazirladigimiz hamurumuz arasina 250 gram pinar tereyagimizi hamurla bulustuktan sonra merdane ile 3 kat halinde acip 200 gram halinde 6 esit parcaya bolup icerine 200 gram pinar labne mizle bulustuktak sonra merdaneyle biraz boy verip uzerini yumurtalik 250 derece firinimizda pisiyoruz toplam hazir olma suresi 20 dk

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.