![]() |
Labneli Katmer Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Labneli Katmer TarifiLabneli Katmer Tarifi Pınar Labne 200 g 1 Kg Un 2 su bardağı su 1 yumurta 50 gram tuz 250 g Pınar tereyağı 1 Kg Una 2 su bardagi un ve 50 gram tuzumu ilave edip hafif gevrek olarak hamurumuzu hazir hale getirip 10 dk dinlenmeye biraktan sonra 600 gram olarak 2 yumak olarak hazirladigimiz hamurumuz arasina 250 gram pinar tereyagimizi hamurla bulustuktan sonra merdane ile 3 kat halinde acip 200 gram halinde 6 esit parcaya bolup icerine 200 gram pinar labne mizle bulustuktak sonra merdaneyle biraz boy verip uzerini yumurtalik 250 derece firinimizda pisiyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|