![]() |
Kouliabaka (Balık Çöreği) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kouliabaka (Balık Çöreği)Kouliabaka (balık çöreği) MALZEME: Çörek hamuru 400 gr ![]() ![]() Som balığı (İnce dilimlenmiş) 225 gr ![]() ![]() Soğan (Doğranmış) 1 küçük baş Maydanoz (Kıyılmış) 1 silme çorba kaşığı Su (Veya balık suyu) 3 bardak Tuz Biber İrmik 50 gr ![]() Yumurta (Çırpılmış) 1 adet Yumurta (Üzerine sürmek için) YAPILIŞI: Balığın derisini yüzün (tulum çıkarın) ve kılçıklarını temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|