Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güldürdü, ilanı, otomobil

Otomobil İlanı Güldürdü

Eski 01-20-2010   #1
Yar'e

Otomobil İlanı Güldürdü

"Sıfır (ölü) gibi!" başlığıyla yer alan ilanda, satıcının aracın özelliklerini anlattığı bilgiler okuyanları gülmekten kırıp geçiriyor İşte o ilandan bazı satırbaşları

Aracım 1977 model olup 1300 motor hacmine sahip bir yer uçağıdır (Benim gözümde) Model yılının 83 yazdığına bakmayın 83'ten aşağısını bilgisayar kabul etmedi Onun için öyle yazmak zorunda kaldık

Komple orıjınal olan aracımda aranırsa birkaç yerde lokal boya çıkabilir Hatta iyicene didik didik edilirse komple boyalı olduğu ortaya çıkabilir Yüzeysel boyaların yanısıra bir kaç küflü bölgeye de rastlanılmıştır

Arabayı hiç kilitlemiyorum Kimse de içine girmedi şimdiye kadarÇünkü kilitlesem bile bir çaykaşığıyla açılıyor zaten Bilenler bilir Anahtar derdi yok Kaput ve bağaj anahtarsız açılabiliyor Bu özellik modelli arabaların çoğunda bile yok

Egzozu delindi Baktım güzel ses çıkarıyor Hiç ellemedim Çalışınca havalı bir araba gibi ses çıkarıyor Başkaları egzozdan ses çıkarmak için bir çok paralar harcıyor Düdük falan taktırıyorlar Ben bedavadan yapıyorum bunu

ABS, KlİMA, AIRBAG, AÇILIR TAVAN, ALAŞIM JANT, NAVİGASYYON, YOL BİLGİSAYARI gibi özellikleri yoktur Fakat, direksiyonu, sigara küllüğü, yaylı koltukları ve çakmaklığı vardır Açılıp kapanabilen camları ve kapı kolları çalışır durumdadır

Çorum kaloriferini 1 yıl önce başka bir araca taktırdığımızdan dolayı şu anda kaloriferi yoktur Fakat kışın yedek bir aküye bağlı olarak bir elektrikli battaniye iş görebilir Veya 25 litrelik bir kola şişesine sıcak su doldurarak belinize koyabilirsiniz İmkanlar olmayınca parlak fikirler artıyor haliyle

İmam Gazâli (ra)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com