Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çıtırım, labneli, pınar, tarifi

Pınar Labneli Çıtırım Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pınar Labneli Çıtırım Tarifi



Pınar Labneli Çıtırım Tarifi

1 kg süt
3 fincan un
1 çb nişasta
250 gr pınar labne
4 fincan şeker
muhallebi kıvamında pişir
300 gr kızarmış kadayıf
1 bardak ceviz

muhallebi kıvamında pişiryoğunlaşana kadar karıştır!
labneyi ocakta ilave et mikserle çırp!
kadayıfı ufala, 1 kaşık tereyağında 3 kaşık şeker ile kavur1 bardak ceviz ilave et
tepsinin altına kadayıfın yarısını ilave et, daha sonra muhalebiyi ilave et, en sonj olarak da kalan kadayıfı üstüne ilave et buzdolabında yoğunlaşmasını bekle

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.