Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl YapılırTike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri Malzemeler: ? 500 gr kebaplık et ? 100 gr kuyruk ? 3-4 diş sarımsak ? 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası ? 2 çorba kaşığı zeytinyağı ? Kırmızıbiber ? Tuz ? Karabiber Hazırlanışı: Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir Sıcak olarak servis yapılır* |
|