|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kapuska, tarifi, yapılır, yapılışı, yemeği, zeytinyağlı |
![]() |
Zeytinyağlı Kapuska Yemeği Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Kapuska Yemeği Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır TarifiZeytinyağlı Kapuska Yemeği Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri ![]() Zeytinyağlı Kapuska Yemeği Tarifi 6 kişilik Yapılışı : Kolay Malzemeler: ? 1 kg ![]() ? 1çay bardağı zeytinyağ ? 1 adet soğan ? 1 tatlı kaşığı domates salçası ? 3 adet domates (kabuğu soyulmuş) ? 1 tatlı kaşığı nar ekşisi ? 1 ![]() ? 1 tatlı kaşığı tuz ? 1 çay kaşığı toz şeker ? 1 çay kaşığı pul biber ? 3 su bardağı kaynar su Yapılışı; Lahanayı küçük kare parçalar şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Ardından soyulmuş domatesleri ve salçayıda ilave ederek biraz daha kavurun ![]() ![]() Su kaynadıktan sonra doğramış olduğunuz lahanaları koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Açıklamalar; Bu yemeği ılık olarak servis yapınız ![]() Servis yaparken üzerine sumakta serpebilirsiniz |
![]() |
![]() |
|