Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pufuduklar, tarifi, vişneli

Vişneli Pufuduklar Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Pufuduklar Tarifi



7 dilim bayat etmek

1 su bardağı şeker

3 yumurta

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

1 çay bardağı sıvı yağı

300 gram vişne

Ekmekleri mutfak robotundan geçirip toz haline getirin Diğer tarafta yumurtayı şekerle çırpın İçine yağı ve toz haline gelmiş ekmek içlerini ekleyip karıştırın Bu karışımı pişirme kaplarına boşaltın ve 180 derecedeki fırında pişirip çıkartın Fırından çıkınca üzerine biraz bekleyip suyunu vermiş olan vişneleri suyu ile beraber gezdirip soğumaya bırakın 2 saat kadar buzdolabında bekletin Servis yaparken de üzerine istenirse kremşanti ile süsleyip ikram edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.