![]() |
Hala Aşksin Sen,ama Sadece şarkilarda... |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Hala Aşksin Sen,ama Sadece şarkilarda...Hala Aşksın Sen ![]() ![]() Ama Sadece Şarkılarda ![]() ![]() ![]() Aşk nedir diye sordular bana, hiç düşünmeden koydum ismini yerine, yazıp yüreğimin elleriyle ![]() ![]() Senli anlamlar yükledim sevda şarkılarının her sözcüğüne, her hecesine ![]() ![]() ![]() Sırılsıklam bir özlemdi, Gözlerimden akan ![]() ![]() Damla damla bir ümitle, İçimde oyalanan ![]() ![]() ![]() Dokunmanın coşkusuyla, Taştı boşaldı birden ![]() ![]() Saklanamaz bir çağlayışla, Kurtuldu esaretten ![]() ![]() ![]() Umutlarım terketmişlerdi beni çoktan oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, sendin beklenen, Evet, sendin istenen, Eksikliği gözlenen, Yokluğunda özlenen ![]() ![]() ![]() Bir yanım hep eksik, hep yarımdı yokluğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asabiydim ondandı, Hep mutsuzdum ondandı, Yıllar yılı saklandım, Gözyaşıyla kutlandım ![]() ![]() ![]() Bulutların arkasına gizlenmiş güneş misali, korkuyordum sevdaya göstermekten kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidişin de çok ani oldu ya, Gelişin gibi ![]() ![]() İşin doğrusu; Varlığına alışmaktan daha zor oldu, Yokluğuna alışmak ![]() Alıştım mı bilmiyorum, Ama mecbur olduğumu biliyorum ![]() Boşver ![]() ![]() ![]() Coşkusuda çok güzeldi varlığının, Yokluğunun acısı da, hiç fena değil hani ![]() ![]() ![]() Seni görmediğim zamanlarda, hani hiç dokunmadığım günlerde, hani bakışların değmediğinde bile gözlerime, bir an dahi düşünmedim çıkarıp atmayı içimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soranlara neden böyleyim, Bilmediğimi söyledim ![]() Yalandı bu, Sensizlikti keyifsizlik sebebim ![]() Gelişinle eksik parçam bir anda tamamlandı ![]() ![]() Sende gördüm ya o an, Sevinçten nasılda ağlandı ![]() ![]() ![]() Geldiğinde sona erdi tüm acıtanlar, tüm sancıtanlar ![]() ![]() Dünyama gelmeden önce kapalıydı gözlerim, açtım gözlerimi, uyandım sevdana ![]() Hiç beklemediğim bir anda, hiç ummadığım bir zamanda tuttun yine ellerimden ![]() ![]() Çıkmazlara doğru giden adımlarımı, döndürüp geriye yürüdüm sana doğru gelen yollara ![]() ![]() Yarım kalmış bir hikayenin bilmediğim bir satırında bıraktığım sevdanı, alıp oradan devam ediyorum kelimelerime ![]() ![]() En güzel dünlerim, en inanılası düşlerimdin sen ![]() ![]() ![]() Evet, sendin beklenen, Evet, sendin istenen, Eksikliği gözlenen, Yokluğunda özlenen ![]() ![]() ![]() Hep "Aşk" Olarak Kalacaksın Sen ![]() ![]() Yüreğimin Kalemiyle Yazılan, Her Satırımda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() Hep "Aşk" Olarak Kalacaksın Sen ![]() ![]() Yüreğimin Kalemiyle Yazılan, Her Satırımda ![]() ![]() ![]() __________________ çok güzel bi şiir olmuş tşklr
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Canım benden ilham aldın herhalde:)Çok güzelmiş şiir paylaşımın için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|