Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baharli, barbunya, fasulyesi, meksika

Baharli Barbunya Fasulyesi Meksika

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharli Barbunya Fasulyesi Meksika



Baharli Barbunya Fasulyesİ

--------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler:

Barbunya fasulyesi Yarım kilo
Soğan (Kıyılmış) 1 adet
Sarmısak (Dövülmüş) 1 diş
İç yağı 50 gr
Biber , Tuz

Yapilisi:

Fasulyeyi soğan, sarımsakla birlikte bir genis bir tencereye koyun ve fasulyeyi kaplayacak kadar su doldurun Kaynatın, sonra hafif ateşte 20 dakika kadar veya fasulyelerin kabukları buruşuncaya kadar pisirin
Gerekirse yine fasulyeleri örtecek kadar su ekleyin Fasulye yumuşayınca tuz ve biber ilavesi yapın
Fasulyeyi tencerenin kapağını örtmeden 30 dakika daha pişirin
Yaklaşık 3 çorba kaşığı dolusu fasulyeyi küçük bir kaseye koyun, yumuşak bir püre yapmak için fasulyeyi ezerken içine fasulyenin suyundan katın
Fasulye püresini, suyu koyulaştırmak için fasulyenin suyuna ilâve edin Fasulyeler biraz suluca olabilir, ama suyu fazla olmamalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.