![]() |
Kuşkonmazlı Bavarua Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkonmazlı Bavarua Tarifi1 KG KUŞKONMAZ 1,5 SU BARDAĞI SÜT (LIGHT) 6 JELATİN YAPRAĞI 2 YUMURTANIN AKI 1 ÇORBA KAŞIĞI KREMA TUZ KARABİBER Kuşkonmazları yıkayın ve sap kısımlarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() Karışıma, daha önce suya yatırılmış ve sıkılıp suyu süzülmüş jelatin yapraklarını ve kremayı katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Tabaklara alt üst edilmiş ve etrafları kuşkonmazlarla süslenmiş bavarua'ların üzerlerine birer kahve kaşığı sirkeli-zeytinyağlı bir sos gezdirebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|